Uusin hiustyyli tänä syksynä!

Uusin hiustyyli tänä syksynä!

Kun kesän rusketus alkaa hiipua ja sää alkaa olla hieman viileämpi, tarvitsemme uuden, virkistävän ilmeen täydentämään laskevan kauden. Olemme nähneet uusimmat julkkis hiukset, kaikki ovat menossa yhä lyhyemmiksi.

byebye-longhair

Bye-Bye Pitkä Tukka!

Aloita raikkaasti tänä syksynä ja yritä mitä Amanda Seyfried teki, leikkaa hiukset olkapäille! Se voi olla pelottava ajatus niille, jotka rakastavat pitkiä hiuksia, mutta se voi tehdä kaiken eron! Se antaa sinulle terveen näköiset naiselliset hiukset joka antaa WOW elämyksen kaikille, kun olet palaamassa takaisin pitkältä tauolta. Se on helposti hallittavissa ja asianmukaista kaikenikäisille. Se antaa sinulle vapauttavan tunteen! Jos olet kyllästynyt otsatukkaan, tartu tähän uuteen tyyliin ulkonäön muokkaamisen. Taipuisat harteille ulottuvat kerrokset, jotka hipaisevat olkapäitä ehdottaa tuoretta, naisellista uutta pituutta, joka on täysin saavutettavissa syksyyn mennessä!

Otsatukka  Botoxin sijaan

Tiesitkö, että kasvojenkohotus tai Botox eivät ole tarpeen näyttääkseen nuoremmalta? Otsatukka on yksinkertainen ratkaisu tehdä sinua näyttämään energisemmältä ja nuorekkammalta jälleen! Bloggaaja Pernille Teisbaek näyttää miten monipuolinen otsatukka voi olla. Olivatpa he raskaat edessä, on erillinen jako tai kammattu sivuun, otsatukka voi leikata vuosia pois iästä ja antaa sinulle tuoreen, luonnollisen ilmeen! Ne sopivat helposti pitkien, keskipitkien tai lyhyitten hiusten pareiksi. Otsatukka myös korostaa poskipäät ja tuo enemmän huomiota silmiin. Pidempi kammattu kerroksellinen otsatukka joka kehystää kasvot ja voi saada pyöreät kasvot näyttämään pidemmiltä ja kevyemmiltä. Se voi pehmentää ulkonäön, tai korostaa muiden. Sen monipuolisuus on se , miksi mielestämme se on syksyn upea tyyli , tai itse asiassa minkä tahansa kauden.

”Uusi” Shag

Lyhyestä keskipitkään sotkuisen näköinen tukka. Yleensä ulottuu vain leuan alapuolelle, tämä tyyli tekee paluun uudella ja mielenkiintoisella tavalla. Muoto on yksinkertainen, mutta niin monipuolinen. Sitä voidaan manipuloida eri tyylillä, joka tekee kaikista kasvojen muodoista mairittelevan. Olipa sinulla ohuet tai paksut hiukset, se pitää sen vaivattoman tyylin ja muodon. Luonnolliset kiharat ja aaltoilevat hiukset antavat hiuksille rakennetta ja ulottuvuutta. Tämä leikkaus on uskomattoman helppo hallita, samalla se näyttää huolitellulta ja puhtaalta. Tähdet kuten January Jones, Emma Stone, ja Rose Bryne onnistuvat tässä vaivattomassa, pörröisessä tukassa.

Lähtö: Bowie

Write a Reply or Comment