Oppi Keratin Hius Pehmennyksesta

Oppi Keratin Hius Pehmennyksesta

Meidän Stylistit ovat koulutettua antaa sinulle tarkka palvelu, joka on parhaiten hiustyypeille ja suosittelemme vain tuotteita, jotka ovat oikeassa olet. Viettämällä aikaa ymmärtää, mitkä tarpeet ja tavoitteet ovat voimme räätälöidä hoitoja vastaamaan erityisen hiukset tyyppi ja elämäntapa.

Suoristaminen vs. Pehmennys

UKK:  Mikä on Suoristaminen? Tämä on kemiallinen prosessi tunnetaan suoristus tai relaxers joka rikkoo siteen hiukset suoristaa se. Se voi olla vahingollista, mutta suoristaa erittäin perverssi tai tukka.

UKK:  Mikä on Hiuspehmenystä?

Keratin Complex Pehmennys Therapy on erilainen. Tavanomaiset suoristus tai relaxers voi rikkoa proteiinikeratiinikiinnikkeet sisällä hiusten rakennetta, joka saa kunkin lohkon uudistaa osaksi pysyvästi muodoltaan suora.

Keratin Complex vallankumouksellinen tekniikka ei riko hiusten joukkovelkakirjat, sen sijaan tuottaa monipuolisuudesta sileämpi, terveemmän näköisiä hiukset, jotka voidaan tyylistä aaltoileva tai suoraan halutulla tavalla.

Keratin Complex allekirjoitus keratiini toimii tehokkaasti kaikille hiustyypeille. Ainutlaatuinen Pehmennys Therapy hoidot sisältävät suuria pitoisuuksia keratiini jotka tunkeutuvat koko hiusten rakennetta, ja sitten sinetöidään sisällä aivokuori vahinkojen korjaamiseen.

UKK:  Onko muita vaihtoehdoja?

Kyllä! Meillä on kolme tapaa ohjata frizz. Keratin Complex (Full) käsittely, Keratin Complex (Express) käsittely ja Kerastase Fluidissme tai Oleo-Relax linja kotona hiustenhoitotuotteita.

 

Source: Bowie

Write a Reply or Comment