Hiusten väri suuntauksia syksyllä 2015

Hiusten väri suuntauksia syksyllä 2015

Kun kesän rusketus alkaa hiipua ja sää alkaa olla hieman viileämpi, tarvitsemme uuden, virkistävän ilmeen täydentään syys kauden.

color-fall

Ombre perheen uusi jäsen

Babylights ovat edelleen yksi vuoden suurimmista hiteistä! Kuuluisuudet, kuten Jessica Biel, Lily Aldridge ja Chrissy Teigen ovat käyttäneet tätä tyyliä jo jonkin aikaa. Tämä on monivivahteinen, ”aurinko-haalennettu” värisekoitus joka saa sinut näyttämään kuin olisit juuri palannut takaisin mukavalta aurinkoiselta lomalta. Vaikka tästä on tulossa enemmän yleiseltä trendiltä, Bowie Salon on viimeistellyt babylightsit vuosia. Toisin kun Ombre jossa on selkeä, rohkea kontrasti Babylightsit ovat pehmeitä, strategisesti sijoitettuja nauhoja värjättyjä hiuksia. Se on niin hieno ja siro, että tyyli on hyvin luonnollinen. Aivan kuin olisit syntynyt niiden kanssa. Stacie Bowie kuvailee niitä ”sen tyyppiset hiukset sinulla oli, kun olit nuori,” josta nimi. Tämä tyyli on upea kaikille hiustyypeille, ja vaatii hyvin vähän huoltoa. Babylights auttaa sinua saamaan  dynaamisemman ja terveellisemmän ulkonäön nykyiselle tyylillesi.

Jos et voi valita, käytä molemmat!

Bronde, kun on liian vaikea ottaa kantaa blondi vs brunette keskusteluun, nyt ei ole mitään syytä valita. Blake Lively, Cara Delevingne, ja Gigi Hadid ovat joitakin uusimmista julkkiksista jotka ovat omaksuneet tämän tyylin. Jos et pysty erottamaan, ovatko julkkisten hiukset ruskeat tai vaaleat, todennäköisimmin ovat molemmat! Bronde on sekoitus karamellin sävyjä ja lämpimämpi vaalea kudottu yhteen harmonisesti. Se sopii minkä tahansa ihon sävyyn, ja kaikkiin hiusten leikkauksiin. Se on hieno siirtyminen kesän sävyistä hillityimpiin syyssävyihin. Se on niin monipuolinen ja monivivahteinen, se toimii miltei kaikille. Kun on mahdollista mennä niin moneen eri suuntiin tällä tyylillä, Bronde vaikuttaa täydelliseltä vaihtoehdolta tänä syksynä.

Uusi Mansikka Blondi

Mansikka Blondi toiselle tasolle! Emme ole varmoja, mitä kutsua sitä vielä, mutta me näemme enemmän ja enemmän tähtiä halutessaan värjäävät hiuksensa eri epätavanomaisesta sävyjä. Se ei ole aivan pastelli mutta juuri täydellinen värin määrää täysin erottua. Uusin blondi on vahva aavistus nousi kultaa, karvat hohto pehmeät pinkit. Uusin julkkis keinuva tämä ilme on ollut Giuliana Rancic, mutta älä huoli tämä näyttää tulee pian uusin trendi. Esillä uusimmassa American Salon, Ted Gibson tyylit tämä malleihin hiukset kauniisti.

Kukapa ei rakastaisi Suklaa

Tulevina kylmempiä kuukausia, tämä rikas, syvä punaruskea sävyt ovat ilmeisiä värin valinta. Jos yrität mennä seksikkäämpi, edgier, ja salaperäinen, tämä voi olla täydellinen tyyliä sinulle. Äskettäin kaikki blondi tähdet ovat siirtymässä pimeälle puolelle, likeLily James ja Emilia Clarke. Mieti rikkaampi ja rohkeampia, antaa sinulle hallitseva, vahva ulkoasu, mutta täysin hillitty samalla!

 

Lähtö: Bowie

Write a Reply or Comment